Saturday, June 18, 2016

SONYUM SOKOJAP 80 : DIALOG BALIK RAYA.



 
Che Wel: Raya ni balik mana ?

Che Ngang: Balik belaka.

Che Wel: Belaka tu kat mana ?

Che Ngang: ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ 




7 comments:

  1. Balik belaka ke balik melaka? Apa maksud belaka tu?

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Jadi, mana dia balik? Kelantan @ Terengganu dan?

    ReplyDelete
  4. Uncle..Melaka kot..kan..mungkin che Ngang sengau..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan .. maksudnya balik dua-dua iaitu kg sendiri dan juga kg isteri.

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.