Wednesday, September 21, 2016

WW #135: TAK ADA BESI, KAYU PUN BERGUNA.


6 comments:

  1. McGyver namanya ni tuan..
    Tapi salah caption tu..
    X de plastik ranting pun berguna..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye tak ye .. caption tu tak tepat. tak apalah .. maksudnya sampai juga kan !

      Delete
  2. Tapi kalau tolak dari luar terbuka juga tu, penyangkutnya tak ada..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekurang2nya orang luar tahu ada orang di dalam .. hehe.

      Delete
  3. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
    Dewi

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.