Saturday, January 13, 2018

LOBAI SALLEH PART 4: BELAJAR TAJWID

Gambar hiasan hasil carian Google.

Setelah dua kali mengikuti kelas tajwid di surau, lobai Salleh mengambil keputusan untuk berhenti dengan alasan dia segan sebab tak pandai mengaji macam orang-orang lain.

* Siapa lobai Salleh ni. Klik sini kalau nak tahu.

6 comments:

  1. saya pun mcm tu, kalo rasa segan dan tak pandai ke, msti dh tak datang dh apa-apa kelas mcm tu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. normal perasaan tu .. tapi kena lawan utk tuntut ilmu.

      Delete
  2. Salam owner blog Al-Lavendari. Mohon update Blog List tuan dengan blog saya. Saya dah masukkan blog Al-Lavendari kat blog list Rahsia Melancong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali. Terima kasih. Nanti saya masukan blog tùan.

      Delete
  3. Musykil juga.
    Pak Lobai tak pandai ngaji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini lobai Salleh bukan Salleh lobai .. hehe.

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.