Sunday, February 11, 2018

ADA KE LAGI ORANG BERBLOG ?

22 comments:

  1. Replies
    1. ya .. saya perasan sebab awak kerap singgah. terima kaseh.

      Delete
  2. Ada... walau sekadar untuk suka-suka.

    Sebenarnya masih ramai yang berblog terutamanya orang muda (muda dari kita) dan menjadikannya sebagai punca pendapatan sampingan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baguslah kalau boleh jana pendapatan .. tapi kena kreatif dan kerja kuat.

      Delete
  3. Masih ada lagi, saya di antaranya walaupun update sekali-sekali tapi saya masih suka menulis dan membaca nukilan orang lain secara slow bersesuaian dengan usia.... hehehehe. Zaman blog yang meriah dahulu telah diambil alih oleh zaman facebook, twitter, istagram. Zaman sekarang semuanya cepat dan pantas serba-serbinya. Tak terkejar hanya cuba mengikuti zaman se iring dengan usia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin saya blogger tertua di Malaysia selepas Tun M kot yg masih berblog.

      Delete
  4. Ada.. cuna menulis sesekali je susah menulis guno telefon ni.kalau ikutkan banyak nak tulis

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak benda yg boleh ditulis tapi malas sebab buat entri kat blog ni leceh sikit berbanding fesbuk atau instagram.

      Delete
  5. Saya sangat menghargai mereka yang selalu update blog...jadi boleh la saya terus membaca dan membaca....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah dan membaca ..

      Delete
  6. ada masih ada lg Pak Ngah.... kadang ada perkara sya tak share di Fb lbh suke cerita di blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pulak kdg2 cerita kat dua2 tempat ..

      Delete
  7. Saya! Saya masih berblog dan suka membaca blog. Walaupun tak selalu update dan blogwalking, rasanya saya tetap takkan tinggalkan dunia blogging ni. Pada saya kan, having a blog is so cool. Keep blogging Pak Ngah! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa seronok berblog sudah berlalu .. mungkinkah ia akan kembali?

      Delete
  8. Saya masih lagi berblog walaupon tak seaktif dahulu. Kawan2 blog dulu semua dah move on, saya jer tak bole move on dr berblog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya masih ada banyak lagi draf entri ..rasanya utk setahun dua ni akan terus berblog wpun dah jarang2 buat entri.

      Delete
  9. Alhamdulillah.
    Walau pun ketinggalan, dapat juga kenal dunia blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiada istilah ketinggalan dlm dunia blogging .. kelewatan mungkin. hehe.

      Delete
  10. saya blog jugak.

    tp kalau banyak drwg kena siapkan terpaksa la simpan cerita buat perkasam baru update.

    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakngah pun banyak pekasam .. ada yg langsung dah tak relevan lagi.

      Delete
  11. Hehehe... masih ada lagi Mrs. A lettew.
    Tapi itulah hanya blogger yang memahami blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kompom, masih ramai lagi yang berblog. Terima kasih kerana sudi singgah.

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.