Wednesday, February 3, 2010

NO ENTRY ..!




Maaf.

Tak ada entri baru di sini.
 Hari ini giliran tuan rumah pergi ke rumah isteri blog satu lagi. Kalau  nak kacau dia kat sana, dia tak kisah !
 
Kalau nak masuk, sila ketuk pintu dulu kat sini (knock knock).

44 comments:

  1. ye ye je..
    ingatkan apa tadinya..hee

    ReplyDelete
  2. ingatkan tuan rumah pergi kerumah isteri satu lagi, ekkekkee

    ReplyDelete
  3. ni pun kira n3 apa uncle...

    susah jugak bila ada isteri@blog dua ni kan.... kena la pandai berlaku adil dan saksama....

    kalau tak karang ada plak yang majuk tak makan pujuk.....huhuhu...

    ReplyDelete
  4. Erkk!..tak akan terjadi perkara perkara begini..terutama pada malam jumaat..he he!

    ReplyDelete
  5. hmm no entry pun CP enter gak, ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  6. huhuhuhu..tuan punye ayat mcm ada mak ngah yg satu lagi la...bergilir2 tuu

    ReplyDelete
  7. aisey tak kiro..
    tuu laa bila banyak rumah @orang rumah (?) ni...jangan lupa jalan balik rumah yang ini tau!,

    ReplyDelete
  8. lanabulu
    orang dah kata no entry .. dia masuk juga. memang lah awak ni keturunan panglima harimau berantai !

    ReplyDelete
  9. bluecity
    jaga dua blog pun dah pening ! ekekek

    ReplyDelete
  10. ain
    nampaknya uncle telah gagal untuk berlaku adil walaupun punya hanya 2 blog sahaja. kalau empat, lagi porak peranda ..

    ReplyDelete
  11. che'pit
    nasib baik saya balik tengok rumah ni kejap .. kalau tidak awak terkunci lah kat luar tu.

    ReplyDelete
  12. sahromnasrudin
    orang kata penyakit jangan di cari !

    ReplyDelete
  13. ikan emas
    mesti balik punya .. yang pertama ni telah banyak meninggalkan kenangan manis ! saya pergi rumah sana kejap jer, nak nengok apo yang kurang dan apo yang tak kono !

    ReplyDelete
  14. hehe.. no entry tapi entri gak nih:)

    ReplyDelete
  15. Kadang2, no entri tapi komen berderet-deret juga...:D

    ReplyDelete
  16. maiyah
    dah sihat dah ? mesti lah kan .. no entry pun dah boleh redah, takkan tak sihat pulak !

    ReplyDelete
  17. abu muaz
    kalau berkawan dengan orang bijak-bijak ni, kita pun jadi bijak ! bijak tak ?

    ReplyDelete
  18. azieazah
    memang sifat manusia agaknya, benda yang di larang tu lah yang dia nak sangat ! betul tak ?
    tu lah sebabnya arwah emak saya dulu kalau dia tak bagi panjat, dia cakap "haa panjat lah lagi, lagi tinggi lagi bagus" .. langsung patah semangat saya nak manjat. orang putih kata "reverse psychology"

    ReplyDelete
  19. Eh....termasuk pulak rumah kosong ni.....

    ...nak keluar balik lah ni!

    ReplyDelete
  20. awak nih kalo berpoligami nih mesti lulus sebab berlaku adil hehe..

    ReplyDelete
  21. xiiinam
    rumah saya lain sikit, kalau nak keluar kena bayar !

    ReplyDelete
  22. finaz
    awak janganlah menaikan semangat orang yang nak ndak !

    ReplyDelete
  23. eh..kalo dah nak tuh kawin jelah tunggu apa lagi... hehe..

    ReplyDelete
  24. finaz
    saya tak kata saya yang ndak .. saya kata orang yang ndak !

    ReplyDelete
  25. hihi. lawak la dialog pak hamz dgn miss finaz

    ReplyDelete
  26. Aikkk ?

    Ada kerja kahwin keee ??

    ReplyDelete
  27. mamai
    besok ada cerita bagus punya !

    ReplyDelete
  28. siti murni
    suspen menunggu hari esok yang lebih menarik !

    ReplyDelete
  29. liNda
    bukan .. tapi menjalankan kerja menyelongkar koleksi gambar lama untuk blog esok !

    ReplyDelete
  30. biasalah..
    ada satu tak cukup.
    mahu dua..
    lepas tu tiga..
    dan tambah lagi yang empat..
    kalau tak mampu nak pantau tu,satu blog pun dah cukup baik..janji ada kualitinya...

    apa pun tahniah tuan aji makin banyak blog makin ramai kawan, luas pengetahuan, ilmu dan cerita..bukan semua orang yang mampu spt tuan aji..teruskan lah.

    ingatkan pada diri ana:
    yg kesatu, hindar haloba makan,
    yg kedua, elak banyak berkata-kata
    yg ketiga,hindari perasaan dengki
    ya keempat, kawal marah dan
    yg kelima,
    keenam...hingga,
    kesepuluh..(5-10 semak sendiri ya)
    untuk kesempurnaan hidup dunia dan akhirat.
    Wallah Waalam

    ReplyDelete
  31. anNahlu
    1. t.kasih atas tazkirah pendek itu untuk renungan kita semua.

    2. tapi ada ke perkataan kesatu .. bukan ke pertama ?

    3. ingatan ke 2 tu supaya hindar banyak berkata-kata tu, termasuk ke menulis kat blog ?

    ReplyDelete
  32. ingatkan betul la g rumah isteri satu lagi... kihkihkih...

    ReplyDelete
  33. hajarus
    t.kasihlah singgah rumah tak ada orang. sekarang saya dah balik rumah sini dah!

    ReplyDelete
  34. Rasa saya ada komen kat sini semalam. Entahlah silap rumah kot.....

    ReplyDelete
  35. yb
    silap rumah lah tu ! tapi tak apalah .. kedatangan telah pun saya ambil ! kira halal lah tu..

    ReplyDelete
  36. tak tahu ada class monitor tukang ambik kedatangan ngeh3x

    ada hadiah utk kedatangan terbaik ke bang?

    ReplyDelete
  37. YB
    ambil kedatangan secara elektronik.. hadiahnya melancong ke Senawang !

    ReplyDelete
  38. elektronik mcm smartag tu ke bang?

    Melancong ke Senawang tu dah kira best. 3H/2M ke? Boleh tidur rumah abg yg besar dan indah tu. Sebelah siang boleh ronda ke Giant hehehe

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.