Wednesday, October 23, 2013

WW # 90: BELUM READY 12.




20 comments:

  1. Wah, nak berladang? berkebun?
    Apa yang tak ready?

    Gambar PakNgah berdiri macam dah ready jer, hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar saya macam nak 'draw' je .. hehe.

      Delete
  2. Ada yg sampai tergaru2. Memang mcm tak ready .... hehehe

    Pandai abg bagi tajuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang susah nak suruh budak2 ni bergambar .. macam2 kerenah.

      Delete
  3. Macam2 fesyen tegaru kepala le terteleng sana le...yang minum air tu penat sangat nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang minum air tu rasanya sebab dahaga .. hehe

      Delete
  4. sambungan untuk perjuangan yang belum selesai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lambat lagi nak selesai .. sebab kita buat pun main-main je bertujuan untuk rapatkan silatulrahim rakan setaman perumahan.

      Delete
  5. macam iklan Marlboro. selalu buat macam tu masa kat asrama dulu. bila sebut je iklan Marlboro, memasing buat gaya tak tahu. macam kat atas tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya konfius .. sebenarnya t.a.t.a ni lelaki ke perempuan ?

      Delete
  6. Buruk benor kelaku orang yang neguk air tuh! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya bagittahu kat dia awak kata kelaku dia buruk ..

      Delete
  7. Wahhh brother yang pakai t shirt logi Nippon tu hensem lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia tu pegawai tentera dan yg kanan sekali doktor spital SALAM.

      Delete
    2. kak azie pun typo. hahaha

      hari ini hari type sedunia. hotfam pun buat topik typo tadi.

      Delete
    3. *type = typo
      *hotfam = hotfm

      hahaha. typo jugak!

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.