Wednesday, September 24, 2014

KALAU TIADA KOMEN, MAKSUDNYA TAK ADA ORANG BACA KE ?




Semalam saya buat entri bertajuk "Macam-Macam Masalah"

Tapi tak ada sesiapa komen.

Itu tak jadi hal kepada saya.


 
Tapi angka 494 tu, menunjukkan apa ?

Siapa tahu ?

Dah lama berblog pun masih mau tanya !


 

24 comments:

  1. Mungkin jumlah pengunjungan yang membaca entri tu.. Tapi takde pula yang komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin semalam "hari tidak mengomen sedunia' kot .. hehe.

      Delete
    2. Jual beli online di Arenaniaga

      Homepage ---> Arenaniaga.com

      Iklankan disini ---> Arenaniaga.com

      Delete
  2. ada 2 kemungkinan:

    1- org bukak, dan baca, dan tak komen

    2- org bukak, tgk macam tu aja, tak baca, dan tak komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemungkinan ke 3, entri tu tak muncul dlm bloglist kengkawan.

      Delete
  3. eh ada ek benda tu. tak pernah perasan haha

    ReplyDelete
  4. Orang yang bersiar-siar dan melawat blog uncle kot tapi tak komen apa2 pun... =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barangkali harus boleh jadi mungkin agaknya .. entahlah.

      Delete
  5. Ramai pembaca tu pakngah. Tapi mungkin dorang tak tau nak komen apa kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg sebenarnya n3 pakngah tu tak kuar kat bloglist kengkawan.

      Delete
  6. Ada ketika hanya baca tapi tak tau nak komen apa.. ada ketika sebaliknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang betul .. lagi pun entri itu tidak mengundang sebarang komen.

      Delete
  7. Kadang2 tu tak tau nak komen apa so baca jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen je lah cenggini ... 'dah baca'. Hehe.

      Delete
  8. saya semalam memang tak banyak "berjalan2" dan tak komen sebab sepenuh masa meriba anak, tapi saya rasa itu adalah angka page view.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa dgn anak .. tak sihat ke dia ?
      Mungkin juga pageview agaknya.

      Delete
  9. ramai yg baca tapi tak mengomen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu adalah lebih baik dari mengomen tapi tidak baca .. kan !

      Delete
  10. wahh ramai yg view tp tak komen, hehe

    ReplyDelete
  11. Diorang tak tahu nak komen apa kot...

    Macam saya, selalu juga singgah baca blog pak ngah, tapi tak komen apa-apa sebab tak tahu nak komen apa...

    Peace yo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakngah tak marah pun .. kenapa nak peace yo ?

      Delete
    2. Saya pun tak tau kenapa taip... Tertekan kot... Hehehe...

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.