Monday, March 7, 2011

DEGUPAN JANTUNG KU !



Terpengaruh dengan banner kat atas, yang saya lihat ada di kebanyakkan blog, yang katanya boleh menjana pendapatan sampingan, daripada duduk saja-saja, saya pun pasanglah satu. Tapi saya letak kat bawah sekali.  Nak letak kat atas malu tapi mahu !

Ingatkan tak adalah orang perasan dan mengklik. Rupanya ada !  Setakat ini saya sudah berjaya mengumpul sebanyak 1.12 sen. Wow ! Bermakna sudah 28 orang yang unik telah mengkliknya  (0.4 sen x 28 =  112 sen).




Print Screen Hasil Heart Beat setakat ini.

Terima kasihlah kepada anda yang telah sudi dan bermurah hati mengklik banner tersebut. Satu klikkan dari anda bermakna  setapak lagi saya menghampiri taraf seorang jutawan.


Kalau ada yang berhajat nak membantu saya menjadi seorang jutawan, silalah klik banner kat atas tu ! Selepas klik anda akan merasa satu kepuasan yang susah hendak diungkapkan dengan kata-kata ..  kalau tak percaya, cubalah, supaya suatu hari nanti anda boleh berkata ..


"eleh ... kalau aku tak klik hari tu, takkan merasa dia jadi jutawan"




30 comments:

  1. wow! uncle... scha nak buat juga la.. bley jadi partner uncle untuk jadi jutawan tuh..hikhik...=)

    ReplyDelete
  2. SCHA

    SANGAT SETUJU .. BILA NAK SAIN M.O.U ? HEHE

    ReplyDelete
  3. Kalau dah jadi jutawan, janganlah lupakan kengkawan. :)

    ReplyDelete
  4. Wahaha... program yang menarik untuk disertai. memang boleh jadi jutawan kalau ada 25 juta klik. :)

    ReplyDelete
  5. ayat yg last, boleh jadi memori tu...hahaha....

    ReplyDelete
  6. Salam Bang HAMZAH...

    ehh bukan Bang Hamzah tu pun dah kira macam jutawan dah selama ni? hehehehe


    Berkongsi Blog dengan Orang Sebelah: Sebuah Pendapat...

    ReplyDelete
  7. Salam Tn Hj..

    saya tak pernah klik pun benda -benda tu .... tak tau pulak boleh membantu tuan yg punya blog.... kalau camtu saya klik laa juga..tp bila jadi jutawan sok saya tak guna ayat yg last tu...mmmmmm

    ReplyDelete
  8. uik?uncle pun dah pasang 'jantung berdegup2' ni?hehe..selamat menjadi jutawan..nanti jangan lupa share skit profit tau..^_^

    ReplyDelete
  9. aina pun pasang juga tapi tak pernah check pun, nak jugak jadi jutawan...

    ReplyDelete
  10. saya pun nak jadi jutawan jugekkk..kikikiki~

    ReplyDelete
  11. Kakak kalau masuk bolg sesiapa pun memang kakak klik banner itu biar tuan punya blog dapat %. Macam sedekah yg tak nampak juga kan...
    Kalau satu hari klik 100 blogger dah ok juga kan. Patut tak boleh cakap kalau nak donate kan, pahala tak dapat heeee....

    ReplyDelete
  12. KAKCIK

    ANGAN-ANGAN BIAR TINGGI SAMPAI KE BULAN .. HEHE

    ReplyDelete
  13. ANIF

    KALAU KATAKAN SAYA DAPAT 500 KLIK SEHARI, AGAK-AGAK BERAPA TAHUN LAGI BARU DAPAT JADI JUTAWAN. BOLEH TOLONG KIRAKAN TAK ?

    ReplyDelete
  14. YATIE

    BETULKAN .. KALAU KURANG 4 SEN, TAK CUKUP RM 1 JUTA KAN ?

    ReplyDelete
  15. AZIE

    SALAM KEMBALI

    MEMANGLAH SELAMA NI SAYA MACAM JUTAWAN .. MACAM JER LAH ! HEHE

    ReplyDelete
  16. AZMNOR

    SALAM KEMBALI

    BAGUS .. ITU ADALAH SIFAT MULIA, YANG TAK SUKA MENGUNGKIT-UNGKIT.

    ReplyDelete
  17. CIK SHA

    SHA LAGI DAHSYAT .. KAT NAMA PUN DAN ADA DUA JANTUNG. KIRI KANAN !

    ReplyDelete
  18. JUNAINA

    MARI KITA LUMBA, SIAPA DULU JADI JUTAWAN !

    ReplyDelete
  19. MAMAI

    TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGKLIK ! KLIK JANGAN TAK KLIK.

    ReplyDelete
  20. GADIS BUNGA

    NANTI BOLEHLAH KITA TUBUHKAN KELAB BLOGGER JUTAWAN.

    ReplyDelete
  21. KAKZAKIE

    CAKAP PUN TAK APA .. YANG PENTING NIAT. KALAU TAK CAKAP PUN, TAPI NIATNYA TAK BAGUS, TAK DIKIRA JUGAK NANTI.

    ReplyDelete
  22. wah!!! tahniah tn hj..saya punya seringgit pun tak cecah lagi hehehheheee

    ReplyDelete
  23. ROM

    BUAT UNTUK SUKA-SUKA SAHAJA !

    ReplyDelete
  24. agak-agak bila dapat jadi jutawan tu?

    kalau dah jadi jutawan rasa2nya masib berblog lagi tak?

    ReplyDelete
  25. Uncle..saya nye dah berpuluh2 lemon..
    Uncle dok letak jek kat bawah tu tp x wat n3 pasal HB..tu yg slow..Skang msti dah laju kan? :P

    Apepun,singgit lebih tu dah kira banyak..kalau nak harapkan dot..dot..tu,seminggu naik doposen jek...(bukan ngumpat neh..cakap mende yg betul jek..:P )

    ReplyDelete
  26. MAMA ZHARFAN

    TERIMA KASIH DATANG DARI JAUH DAN KLIK.

    ReplyDelete
  27. ibu kita cakap, kalau kita nak bantu org, kita kena ikhlas. tak boleh pongpangpongpang bagitau kat org yg kita bantu tu yang kita dah bantu dia. apatah lagi pongpangpongpang kat org-org-org-org lain yg kita dah beri bantuan kat org.


    .
    .

    psssttt... kita dah 3 kali klik banner tu. klu awak jd jutawan, jgn lupakan kita eh.

    eh ini bukan ponpangpongpang, tapi bisik je


    :D

    ReplyDelete
  28. KTS

    BAGUS PESANAN IBU MU ITU .. BOLEH SAYA JUMPA IBU MU ?

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.