Wednesday, November 21, 2012

WW # 51: KITE-KITE AJE - VERSI TUAN RUMAH.


 













Cerita hati saya pula ada di sini.

28 comments:

  1. Akhirnya ada juga gambar mini banner tu. Sebab saya sendiri lupa nak snap sebab dah tergantung tinggi. Terimakasih Pakngah!

    ReplyDelete
  2. Sedih.. makchaq tak dapat join hari tu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ya gathering secara kecil-kecilan .. walaupun tak ramai tapi gamat !

      Delete
  4. wow...siap ada gathering lagi...bestnya...

    ReplyDelete
  5. hahahaha..gambar dgn Iyra kenapa wajah uncle di block...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle tak mahu Gedek makan hati .. hehe.

      gambar dengan Zayyan pun uncle block juga sebab hendak menyerlahkan kecomelan dia.

      Delete
  6. WAH.. SERONOK NAMPAK.. RAMAI GAK YANG BERUSIA.. YANG MUDA2 TAK DATANG KE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya rasa mereka semuanya muda-muda belaka .. kecuali beberapa orang.

      Delete
  7. Tengok gambar sambil senyum jer :)

    ReplyDelete
  8. Wow! Memang meriah...terasa rugi tak join,tapi apa kan daya waktu membataskan pertemuan.

    ReplyDelete
  9. salam tuan. wah bestnya. meriah. teringin nak join. dulu penah join. masa tu Dato LF organize di bangi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa kat Bangi dulu saya pun ada hadir ..

      Delete
  10. meriah nya...!!! tumpang seronok..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. memang meriah walaupun tak ramai .. terima kasih kerana sudi singgah dan komen.

      Delete
  12. Meriahnya... siap ada banner sekali.
    Ada beberapa kenalan blogger yang baru saya temui 2 hari lepas.. Kak Akuzle Ayu, Iyra Mutalib dan Daddy Ziyyad serta anak2nya..

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.