Saturday, February 13, 2021

SAYA INGIN BERHIBERNASI.



Oleh kerana blog sudah tidak meriah macam dulu-dulu, saya bercadang untuk berehat dahulu dari berblog.  Manalah tahu satu masa nanti, blog kembali meriah selepas orang jemu dengan fesbuk,  instagram,  twitter,  whatsApp,  BIP, telegram dan sebagainya,  saya akan kembali berblog.  Insyaallah. 

6 comments:

  1. Selamat berhibernasi. Selalunya orang berhibernasi bila nak siapkan tesis...ke kertas projek ke... zaman kegemilangan blog telah diambil alih oleh FB, twitter istagram dan akan datang tak tahu apa lagi teknologi baru media sosial akan muncul. Apa pun kena tempuh juga peredaran zaman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana tahu satu satu hari nanti blogspot buat pembaharuan yg berupaya tarik org utk berblog semula.

      Delete
  2. walaupon zaman kegemilangan blog dah berubah, tapi saya rasa blog still ade sentimental value nye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju, tu sebab saya tak cadang nak tutup blog saya.

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.