Wednesday, May 11, 2011

MENGUMPAT !




Semalam saya dapat majalah percuma yang di hantar dari rumah ke rumah yang mengiklankan barangan dan perkhidmatan untuk dijual. Walaupun diberi percuma, itu tak menghalang saya dari mengumpat. Saya tertarik dengan iklan sebuah kereta Kelisa seperti di atas yang dijual dengan harga RM16,999 dengan pinjaman penuh, tanpa bayaran pendahuluan serta "Free Accident".

Terus terang saya katakan, kalau bagi free pun saya tak ndak !

Saya juga ada terjumpa satu entri mengumpat dari seorang anak dara di perantauan mengenai perangai tuan rumah tempat dia menyewa. Kalau tidak ingin bersubahat, sila jangan klik di sini.

.

24 comments:

  1. bongok betul~

    bebas kemalangan~~baru betul~~kan pakcik kan?

    ReplyDelete
  2. BUJAL X

    ITULAH PASAL .. NAK CAKAP OMPUTIH SANGAT !

    ReplyDelete
  3. Salam Tn Hj...,

    saya pun tak nak Tn.....free jer kena kemalangan.....mesti ada "something wrong" tu....

    ReplyDelete
  4. Free..tapi yang pastinya semua orang tak sudi menerimanya :)

    ReplyDelete
  5. kemalangan percuma...tawaran menarik tu Uncle...biasa kalau langgar tiang sikit pun byk nak kuar duit..kuikui..

    xnak bersubahat..tp klik gak la nak merapatkan ukhuwah sesama blogger...

    ReplyDelete
  6. saya taknak kelisa, saya nak AUDI..boleh??? hihiks!

    ReplyDelete
  7. nampak sangat cha ya nun alif yg buat iklan tu..ekeke

    ReplyDelete
  8. igtkn ayah nak bg nasihat tak baik mengumpat..hehehe

    ReplyDelete
  9. KAKNGAH

    SEMUA ORANG TAHU KETIDAKBAIKAN MENGUMPAT. TU SEBAB AYAH TAK BAGI BERSUBAHAT !

    ReplyDelete
  10. Hehehehe...

    Entri pakcik nie sinis tapi kelakar....bak kata org2 seni, BLACK HUMOUR. Wah.....darkside nie!

    ReplyDelete
  11. sekarang ni Tuan hajji, nak beli apa pun baik pakai lawyer, banyak sangat bahasa menjerat..

    ReplyDelete
  12. saya pun tak nak..tak pasal2 je free accident...huhu...nauzubillah.

    dan sekarang ni tak pasal-pasal pulak saya bersubahat sama...ekeke..

    ReplyDelete
  13. bese jgk hjr terbaca lam mudah.com.. kalau ade kereta utk dijual bese sgt ade tulis free accident...

    ReplyDelete
  14. garu kepala..
    saya pon xnak laa.. hue hue hue

    ReplyDelete
  15. salam,
    tuan aji gua mau join ,macam best

    ReplyDelete
  16. AZMNOR
    ANIF
    KUNANG-KUNANG
    CIK SHINJU
    MAKDARA TERDIVA
    DADDY ZIYYAD
    MOMMY FARA
    LYDIA MIZA
    AZANI
    SITI MURNI
    KHAIRUM HAKIMIN
    HAJARUS
    AUJINZ
    BRUTALSOLO
    IBUINTAN

    TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH DAN MENINGGALKAN JEJAK. SAYA GEMBIRA DAN MENGHARGAINYA.

    ReplyDelete
  17. AZMNOR
    ANIF
    KUNANG-KUNANG
    SIK SHINJUG
    MAKDARA TERDIVA
    DADDY ZIYYAD
    MOMMY FARA
    LYDIA MIZA
    AZANI
    SITI MURNI
    KHAIRUL HAKIMIN
    HAJARUS
    AUJINZ
    BRUTALSOLO

    TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH DAN MENINGGALKAN JEJAK.

    ReplyDelete
  18. saya nak!


    .
    .


    boleh jual timbang kati. besi buruk mahal sekarang ni. apatah lagi besi baru

    :D

    ReplyDelete
  19. ZURAINI

    MATI BERBAYAR PUN SAYA TAK NDAK LAGI, KALAU BOLEH !

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.