Tuesday, July 10, 2012

TIGA ENTRI PENDEK # 4 : ENTRI V.V.I.P, TETAMU DAN BLOG TIDAK DIUNDANG.

Terimalah tiga entri pendek dari orang yang mabuk lautnya masih belum hilang sepenuhnya. (Lepas ini saya tak komplen bila harga sotong mahal).


Entri 1: Entri V.V.I.P.


APANAMA budak tu .. oh ya GadisBUNGA buat tajuk entri punyalah panjang sampai boleh masuk BlogList Malaysia.  Sekarang dia masih muda. Kalau dia Blog Begins At Forty nanti tentulah dia boleh mengalahkan KomenSen saya.

............................................................................................

Entri 2: TetamuTidak Diundang.



Iklan ini sering datang tidak mengira masa tanpa diundang. Bukan main susah nak halang dia dari datang bertandang dan juga nak halau dia pulang.

 .............................................................................................

Entri 3: Blog Tidak Diundang.


Ini satu lagi masalah .. bila saya nak reply komen Farah, blog saya pula yang datang mengisi ruang di kotak komen saya. Betambah poning den !


 

29 comments:

  1. Tetamu tidak diundang kakak rasa ramai yg mengalaminya. Dah kena halau berkali-kali pun tak malu tetap datang bertandang.. geram kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang geram .. tapi bila dapat tahu orang lain pun sama, taklah terasa keseorangan mengahadapi masalah ini.

      Delete
  2. Blog ini memang 'meriah', sampaikan saya kena refresh untuk cari butang komen sebab terselindung di sebalik tulisan! (tak faham tak apa, kalau jadi lagi nanti saya print screen dan tunjukkan di blog saya). :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berapa faham atau faham tapi mungkin silap faham .. kalau ada cetakan skrinnya bagus juga ..

      Delete
  3. erkk...macam mana pulak blog boleh masuk dlm komen? =.=*

    ReplyDelete
  4. merasa nak dapat gejet baru lah kot tu?sebab tu skrin meragam agaknya lah...
    pasal iklan tu sya pangkah je, kalau klik menjadi beranak pinak pulak nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukuplah dengan gajet yang ada .. yg ada pun dah cukup.

      Delete
  5. Sy lega Pakcik sbb setakat ni, blog Pakcik masih disenangi. Widgeo tak mengekor sy. Widget Pakcik yg ajaib tu kot? Gemor sgt nak iklan sana sini. Maklum le, Pakcik kan ramai pengikut. Syoklah diorang promote kat pelawat Pakcik. Tapi bab blog Pakcik yg tiba2 main cak2 kat ruang komen Pakcik tu...wow! Itu betul2 super-duper magic Pakcik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakcik ingatkan awak tak bagi komen .. bila klik reply je kat komen awak, blog pakcik yang keluar. sekarang dah ok.

      Delete
  6. MACAM2 HAL DALAM DUNIA BLOG..

    ReplyDelete
  7. bawa-bawalah berehat tuan.pening tak hilang lagi tu.

    ReplyDelete
  8. hahahahaa!!!!


    ampunkan saya uncle!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ampun diterima tapi bersyarat .. lain kali jgn buat lagi.

      Delete
    2. kalau saya dilanda bosan melampau berkemungkinan saya akan buat lagi teruk dari tu. hahaha!

      Delete
    3. kalau awak buat lagi .. uncle mungkin buat entri mengenainya lagi.

      Delete
  9. eh blog masuk dlm komen.
    pak ngah.saya terselit juga disitu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pak ngah pun perasan awak terselit tu.

      Delete
  10. tetap kreatif mengarang walaupun masih pening-pening ye pak ngah.

    ReplyDelete
  11. salam..

    den pun poning gak nih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali.

      siapa benarkan awak tumpang pening saya ?

      Delete
  12. lawak pulak saya tengok yang ke-3 tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lawak, tapi meletihkan.

      Delete
    2. mungkin ini dinamakan blog dalam blog... kot...

      Delete
    3. boleh juga dikatakan begitu ..

      Delete
  13. bertabahlah Uncle... kita semua ada masalah masing masing.. hahahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle sangat menghargai keprihatinan awak tu ..

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.