Saturday, March 16, 2013

WW # 64: BELUM READY NOMBOR 1.


24 comments:

  1. Boleh buat pertandingan mencipta dialog ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik beri saya ilham .. terima kasih. masalahnya siapa yang nak sponsor hadiah ?

      Delete
    2. Best gak tu Pakcik! Heheheheh.....boleh sy participate. Takyah hadiah pun takpe. Suke2 je. Buat2 gelak. Heheheheh!

      Delete
    3. saya pun nak join jugak...hehehe

      Delete
  2. Kameraman tak sabar. Pastu bukan nak sebut 1,2,3 pun. hahaha tapi candid la lawa Pakngah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kameraman ambil je .. mana yang kita tak berkenan, boleh buang .. zaman digital.

      Delete
  3. gambar `belum sedia' macam ni selalu buat kita sengih. entah apa yang masing2 tu cakapkan/fikirkan...

    ReplyDelete
  4. kalau buat dialog memang macam2 boleh keluar ni

    ReplyDelete
  5. ni best tengok gambar macam ni ramai2.. pastu pakat gelakkan muka sapa lagi kelakar.. :)

    ReplyDelete
  6. gambar spontan memang saya suka!

    ReplyDelete
  7. Tuan punya gambo tengok mesti hangin ja tak dpt control cun atau control hansem...

    ReplyDelete
  8. belum ready bergambar ker, belum ready kahwen? Hehehe
    Gambar Pak Ngah belum ready ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada .. nanti samapailah tu .. pakngah cadang nak buat bersiri. ini baru siri 1.

      Delete
    2. Menarik. Saya tunggu siri yang berikutnya ;)

      Delete
  9. Kalau ade D5 mau join gak hehheh leh buat dialog best2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. ramai juga nampaknya yang berminat nak join kalau saya buat kontes ..

      Delete
  10. Hehehe...betul2 belum ready nih.

    ReplyDelete
  11. boleh dikatakan semua tak bersedia..hihi....kameramen saje je nih... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau masa pakai filem dulu lain, kameraman cukup berjimat dengan filem. zaman digital ni main belasah je .. kalau tak suka atau tak jadi boleh delete.

      Delete
  12. malunya bila gambar semua candid..huhu..tak ready segala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok gambarlah juga .. memang ada yang tak sesuai untuk ditunjukkan kepada public.

      Delete
  13. huhuhuhu.

    memang tak ready sungguh :)

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.