Wednesday, August 1, 2012

WW # 40: 322222@2.27@1/8/2012.

14 comments:

  1. wah.....tersusun je, cuma pakngah terlepas 222222 kan? lepas ni cari 333333 ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus idea tu .. tapi payah sebab entah bila dia muncul.

      Delete
  2. dulu rajin gak perati nombor...skg dh malas..mata dh naik juling...hihi

    banyak dh pageview pakcik. tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tujuan uncle nak menunjuk2 pageview, tapi sebenarnya nak tunjuk nombor cantik ..

      Delete
  3. dah 40 kali ya uncle punya WW...saya tak kira lagi saya punya berapa...tapi for sure kurang lah dari 40 tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat buat macam uncle, kasik nombor setiap entri WW tu .. kalau tidak, jenuh nak mengiranya.

      Delete
  4. Tahniah.

    Angka di blog saya entah bila nak cecah 222222! ;-)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. mmg cantik .. boleh diframekan ! hehe

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.