Wednesday, February 13, 2013

WW # 62: ASAL USUL GANGNAM STYLE ?



* Kemaman - 2003.



22 comments:

  1. haha...ingatkan ada kisah sejarah, chis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe .. gambar anak bongsu saya dengan dua penari latarnya membuat persembahan di pantai Kemaman kira-kira 10 tahun dulu .. sekarang ini dia dah pemalu.

      Delete
    2. awesome! mesti comel menari terlenggang lenggok hehe...saya rasa dia ada bakat semulajadi...saya pernah dengar dia nyanyi lagu Yuna "terukir di bintang", suara bagus, pitching pun tak lari...

      dan sekarang saya rasa sikap pemalunya tu pun semulajadi, bukan disuruh2, kan?...dia rasanya sebaya anak bongsu saya, 12 tahun sekarang?
      seronok la tengok anak2 membesar depan mata, ya tak? mudah2an semua anak2 ni menjadi warga negara yang berguna, kan?

      Delete
    3. dia pernah nyanyi lagu 'Dan Sebenarnya' yang saya upload kat youtube.
      memang dia berumur 12 tahun sekarang, dah mula berjerawat. hehe
      tahun ini ambil UPSR .. semoga semua anak-anak kita menjadi orang yang berguna kepada ibubapa, masyarakat dan negara.

      Delete
  2. kena mintak royalti kat psy ni...

    ReplyDelete
  3. Anak-anak kecil ni, apa yang depa buat semuanya manis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah .. tak ada gigi pun manis kan !

      Delete
  4. Open house raya puasa nanti boleh jemput anak bongsu uncle aja lah...bayar RM2000 cukup tak? ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat ke nak tunggu raya puasa nanti doc? ....... ngeeee

      Delete
    2. sekarang dia dah pemalu ... tak macam masa dia kecik2 dulu .. bapa dia tak boleh ganti ke ?

      Delete
  5. Salam. Lama dah tak datang sini. Apa klabar Pak Ngah? PSY ke ganam style ke tak pernah tengok. Ni lah baru tau macamana rupenye.. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali. alhamdulillah dah sihat .. susah untuk tak mahu tahu tentang dia sebab ceritanya mendominasi berita arus perdana.

      Delete
  6. Salam Pak Ngah...

    Oooo....10 tahun dulu dah wujud rupenye!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. yang baju kuning tu lah anak bongsu saya.

      Delete
  8. gambar 10 tahun lepas yg buat PSY nak nangis..hhehe

    ReplyDelete
  9. hehe..ingatkan asal usul betul..terus klik..hehe

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya .. panggil je Pak Ngah.