Tuesday, February 26, 2013

PERMISSION DENIED !


Padan muka saya.
 Masa blog dia terbuka hari tu tak nak masuk hari-hari.

Sekarang duduklah depan pintu terkulat-kulat sorang-sorang !



15 comments:

  1. ingat saya sorang je duk depan pintu tu...rupanya ada jugak yang sama nasib ngan saya...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. salah seorang yang selalu masuk dan beri komen kat blog pakcik .. linknya:

      http://dinasaldi.blogspot.com

      Delete
  3. Salam,
    Tu lah...lain kali nak singgah, telefon le dulu. hehe.
    Nanti dia singgah sini...dia buka le pintu untuk Pakcik.
    So...jgn xsinggah mana2 pintu yang masih terbuka ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali.

      satu pesanan yang baik sekali .. lepas ni nak cuba singgah satu dua pintu yang terbuka

      Delete
  4. as salam uncle..

    bagus ke tak buat gini eh? saya pun selalu tak dijemput tau...sob3!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan soal bagus atau tidak tapi soal pilihan sebenarnya .. mungkin blognya banyak cerita peribadi dan dia ingin cerita peribadinya itu dikongsikan dengan kenalannya sahaja.

      Delete
  5. Saya pun rasa macam nak buat gini jugak sebenarnya, takpun buka lagi satu akaun, heishh macam banyak sangat masa nak buang haha.
    Btw harap pintu dibuka untuk Pak Ngah di situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak usahlah buat macam tu .. tapi kalau nak buat juga, bagilah satu kunci spare kat pakngah !

      Delete
  6. Alah cian nyer...cer bagi salam sekali lagi..maxsimum 3 kali kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dah lebih dari 3x dah .. tak apalah, orang tak nak kawan dengan kita.

      Delete
  7. saya pon sama ..duk tepi pintu jaa kat rumah kak dinas...
    rajin datang tapi tak tinggal jejak... huhhhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai juga peminas dinas ni rupanya .. dulu dia gemar berbalas pantun dengan uncle.

      Delete
  8. kita serupalah pak ngah penat mencangkung berteleku dpn pintu rumahnya itu

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya .. panggil je Pak Ngah.