Wednesday, February 6, 2013

TERIMA KASIH DAN SELAMAT TINGGAL NEB !


25 comments:

  1. Alhamdulillah. Semoga telah sihat sepenuhnya.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah .. selepas 6 hari di hospital, sebentar tadi doktor datang dan membenarkan saya keluar selepas makan tengahari nanti.

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh yaa.... InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. Maaf kakak tak tahu. Kena uji selama 6 hari lama juga tu.
    Moga terus sembuh sepenuhnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang .. walaupun 6 hari, terasa amat lama. tambah2 bila memikirkan bil saban hari kian bertambah.

      Delete
  5. Alhamdulilah... kami doakan moga Pak Ngah pulih sepenuhnya

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah Pak Ngah dah sihat, moga lepas ni kesihatan terus baik-baik sahaja agar dpt menjalankan tanggungjawab seharian dengan aman. Ujian Allah ada hikmahnya. Aina dah lama jugak tak guna benda tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ini guna yang portable punya di bekalkan oleh hospital ..

      Delete
  7. Salam Pak Ngah...
    Alhamdulillah...dah sihat dah...banyakkan berehat ya...

    ReplyDelete
  8. Syukur Alhamdulillah...Sakit juga satu anugerah dari Allah, ada hikmah disebaliknya. Semoga tabah menghadapi ujian dariNya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur .. memang banyak sekali hikmah di sebaliknya yang perlu direnungkan.

      Delete
  9. Alhamdullilah uncle dah sembuh...
    Maaf tak dpt melawat semalam( saya rasa uncle dah discharged kan hari ni?)...Saya busy sangat dgn urusan di klinik sampai terlupa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mengapa .. memang ramai orang demam masa ini. sekarang uncle sudah berada dan bersiaran dari rumah.

      Delete
  10. Alhamdulillah sehat dah..ubat jangan lupa makan Pakngah..!

    ReplyDelete
  11. Semoga sudah sembuh sediakala
    rehatkan diri minda dan mata
    maksudnya minda tak payah tulis en3 ,mata tak payah tenung komputer/skrin
    rehat sampai badan jadi kuat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sah kalau tak tengok komputer .. lagi sakit rasanya. hehe

      Delete
  12. alhamdulillah....banyakkan rehat pakNgah, tentu letih dah duduk di hospital selama 6 hari tu

    PakNgah masuk hospital mana?

    ReplyDelete
  13. yeayyyy dah tak yah neb...alhamdulillah, jaga diri!

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah dah sihat ke?...Banyakkan rehat ye pakngah...

    ReplyDelete
  15. Selamat berehat Pakngah. Semoga pulih dan cerdas semula, nanti bercerita lagi ya.

    ReplyDelete
  16. laa...maaf ya taktau kisah tuan rumah masuk hospital..
    Syukur la dah sehat...moga bertambah cerdas dan cergas ya...dan berehat secukupnya...

    ReplyDelete
  17. kenape ni? Yb tak sihat ke
    harap dah pulih sepenuhnya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak sihat .. lima hari saya kat hospital .. sekarang ini pun masih makan ubat yang dibekalkan pihak hospital.

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya .. panggil je Pak Ngah.