Wednesday, January 16, 2013

WW # 59: MARI MENCANDOL !



21 comments:

  1. Kat mana ni bang? Nak juga saya mencandol ni .... ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelah Stadium Paroi .. tak jauh dari rumah abang.

      Delete
  2. Candol tu Aina tak berkenan sangat tapi kalau Lai Ci Kang kat sebelah tu boleh buat baby kat lam perot pun meleleh ayaq lioq...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua-dua jenis makanan itu saya suka ..

      Delete
  3. Wah, sekarang ni semuanya main bunting. Cendul nasi lemak dll.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunting tu dah lama tak tukar ... dah berkarat warnanya.

      Delete
  4. Gabungan Candu + Cendol tu uncle..Kalau makan candol ni, sure lalok ...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik uncle tak makan lagi .. kalau tidak pasti kecanduan.

      Delete
  5. Candol ke cendol ke, tetap menyelerakan...teringin la pulak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah eja tu .. tapi rasanya tetap lazat. hehe

      Delete
  6. Agaknya betul macam kata DZ... agaknya bila makan boleh buat orang ketagih..
    macam nasi ganja kat belah utara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik utara nanti saya nak pi cari nasi ganja .. kat mana ada jual ?

      Delete
  7. kalau tak hujan, sy nak mencandol ptg nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hujan pun apa salahnya mencandol !

      Delete
  8. pelik je bunyinye pak ngah. tak lalu nak sebut. baca dalam hati je...

    hehehe.

    ReplyDelete
  9. Rasa teringin nak mencandol petang2 ni.. hehehehe

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.