Wednesday, April 25, 2012

WW 33: BERMAIN-MAIN DENGAN WARNA - 1


 

 











 




41 comments:

  1. Terlebih kretif la pulak tuan haji hari nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni semua anak yang ajar .. bukan susah pun asal mahu mencuba.

      Delete
    2. betul... tu sesekali kreatif membuka minda tak gitu....

      Delete
    3. saya sentiasa ingin belajar ..

      Delete
  2. Sesekali berehat dari mengarang, ya? :)

    ReplyDelete
  3. Salam Pak Ngah...
    Seronoknyer tengok gambar keluarga bahagia Pak Ngah...
    Saya suka gambar nombor 2...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali

      pakngah tak suka gambar no. 8 .. kelam dan suram.

      Delete
  4. Wahh! Penat tak Pakcik nak edit n meng upload gamba2 nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak penat kerana ..

      Pertama: cuma 1 gambar sahaja.

      Kedua: minat.

      Delete
  5. Replies
    1. tersangat mudah rupanya kalau kita tahu caranya .. tak sampai 10 minit pun.

      Delete
  6. suka hasil edit gambar yang paling akhir tu....cantik!

    ReplyDelete
  7. warna-warna kehidupan..

    saya pula suka gambar yang hitam putih kelabu tu..

    ReplyDelete
  8. boleh tak tolong editkan gambar saya...? macam best jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat sendiri .. nanti kalau ada masa nanti saya buatkan tutorialnya. kalau buat sendiri, lagi puas hati.

      Delete
  9. amboooiii...banyak masa terluang pakcik eh..hihi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya sekejap je buat entri ini.

      Delete
  10. 3 YANG BELAKANG TU KENAPA TAK SEDONDON ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tidak mahu melanggar hak asasi mereka dalam memilih warna pakaian .. hehe

      Delete
  11. Dalam apa warna pun, orang-orang dalam gambar tu jelas sangat bahagia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang ada juga rajuk merajuk .. biasalah kan.

      Delete
  12. wah ....
    macam-macam effect terhasil

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini semua hasil kemajuan ICT .. terima kasih kepada penciptanya.

      Delete
  13. salam

    rajin nye...macam2 warna ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali.

      saya gemar mencuba sesuatu yang baru .. ia mencabar minda kita.

      terima kasih kerana berkunjung kali pertama.

      Delete
  14. kalau saya dah pencen, saya rasa saya akan buat macam ni juga di masa senggang..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak akan terperanjat kerana membuat gambar seumpama ini tersangatlah mudah dan cepat.

      Delete
  15. Tu dia... dah boleh kelas editing ni Pak Ngah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus juga idea tu .. ada juga hasil masuk. hehe

      Delete
  16. BETUL2 SEDANG BERMAIN NI.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok bermain dengan gajet2 moden ini ..

      Delete
  17. suke efek yg hitam putih..
    nice one!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain orang lain kegemarannya .. yang itu pun saya suka.

      Delete
  18. Suka semua versi sbb gambarnya tetap sama..
    Gambaran sebuah family yg bahagia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah .. moga2 kami semua dipanjangkan umur dalam keadaan sihat2 sahaja adanya.

      Delete
  19. saya suka gambar yang hitam putih kelabu tu gambar yg ke 13..

    nota:emm tak tahu lah kenapa saya tak boleh reply komen pak ngah kat atas nun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana berkunjung kembali.

      ye gambar no. 13 tu nampak nostalgik ..

      silap saya tak beri nombor, satu kerja pulak nak mengiranya. hehe

      Delete
  20. ok. bila sy sudah pencen nanti, sy nk bermain2 ngan warna gini juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takyah tunggu pencen .. buatnya tak sampai 10 minit pun.

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.