Wednesday, April 10, 2013

WW # 68 : BELUM READY NOMBOR 5


17 comments:

  1. dik, bangun dik! kata nak bergambar...

    ReplyDelete
  2. suka tengok gambar camni...
    kenangan yg boleh senyum sorang2...!!!

    ReplyDelete
  3. heheh, best je ada gmbr candid. :D

    ReplyDelete
  4. Salam Pakcik.

    Hehehehe. Sonoklak segmen tak ready ni. Sila tmbh g pakcik. Heheheh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali.

      Insya-Allah .. tapi stoknya tak banyak. hehe

      Delete
  5. candid camera..
    masa belum ready ke 4, sy ingatkan pakngah nak cerita apa. rupanya candid camera.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Hehhehhe..
    Time ni mesti tengah nak susun nak duduk mana..
    Amboih uncle amik tempat dulu... =D

    ReplyDelete
  7. Sempat lg adik terlelap tunggu yg lain.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang kaki tidur .. ikut siapa ntah !

      Delete
  8. hehehe....yg siap2 amik tempat dulu tu yg takleh tahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya telah dipilih untuk menjadi 'anchor' .. he he.

      Delete
  9. HARI RAYA TAHUN BILA NI..? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berapa nak ingat .. rasanya hari raya 4-5 tahun lepas.

      Delete
  10. mesti lama sangat menunggu ni..hehe

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.