Wednesday, April 24, 2013

WW # 70 :TAK PAYAHLAH NAK NYOROK-NYOROK.


21 comments:

  1. Alahaiii kucing tu. Malu malu kucing la tu namanya Pakngah!

    Ehhh... salam. PakNgah pekabar? Sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali.

      alahmadulillah sihat ... dua hari tak berblog kerana modem disambar petir.

      Delete
  2. Dia tak menyorok, tapi dia sedang mengintai sambil berfikir 'rajinnya Pakngah ni ambil gambar aku'. :)

    ReplyDelete
  3. Mesti kucing tu hairan kenapalah org ni sibuk2 nak jaga tepi kain aku pulak.

    ReplyDelete
  4. Salam Tuan Haji....

    semoga sihat.... dan sentiasa dalam rahmat-Nya.... bunga kucing...he..he

    ReplyDelete
  5. Dlm hati kucing tu dah menyorok atas sini pun masih nak diambil gambar lagi..

    ReplyDelete
  6. kucing tuuu, nak main aucak2 letew. :P

    ReplyDelete
  7. Salam TH, dia mengintai kut2 ada peluang :)

    ReplyDelete
  8. Hahhahahhaha.....
    Malu2 kucing...

    ReplyDelete
  9. Terima Kasih tuan rumah, pasu yang cantik dan selesa utk saya duduk bersantai sambil jadi pengawal..

    ReplyDelete
  10. tercari cari apa benda yg nyorok tu rupanya kucing...

    ReplyDelete
  11. kalau kucing, saya suka tengok dari jauh jer, nak sentuh geli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. serupalah dengan saya .. saya tidak geli tapi alahan sahaja.

      Delete
  12. DAH MALAS NAK JADI KUCINGLAH TU.. NAK JADI POKOK PULAK.. :D

    ReplyDelete
  13. Camouflage elok jer, tapi dia macam pelik tengok Pakngah berusaha cari dia, main hide and seek la ni yer.

    ReplyDelete
  14. Dia malu tue Uncle... koh koh koh

    ReplyDelete
  15. wah tajam juga mata saya ni...terus nampak haiwan yang main sorok-sork tu..

    ReplyDelete
  16. terima kasih kepada semua kengkawan yang sudi singgah dan meninggalkan jejak. saya menghargainya.

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.