Tuesday, December 28, 2010

SAYA MASIH DI KOTA BHARU. KELANTAN. MAAF TAK DAPAT JAWAB KOMEN. SUKAR GUNA HENFON.

20 comments:

  1. Cuti ke bang, Salam Maal Hijrah dan Tahun Baru

    ReplyDelete
  2. Bawa balik 'murtabak raja', ya? :)

    ReplyDelete
  3. salam

    Wah seronok di sana..hujan tak?

    ReplyDelete
  4. abe buak gapo denge henpon, adik ado sini nok tiponn sapo lagi...

    ReplyDelete
  5. semoga pakcik hamzah selamat pergi dan selamat pulang (n_n)

    ReplyDelete
  6. bagus tuan al lavendari ni, saya tengok begitu concern tentang dah jawab atau belum komen kengkawan...saya suka!! hehee..

    Nanti jawab komen saya ni ye..jangan tak jawab..jawab ye! ye! Jawab ye!! Jangan lupa ye! Ingat ye! ekekekee

    ReplyDelete
  7. bebaik jalan uncle. jatuh bangun sendiri tau. :D

    ReplyDelete
  8. salam tuan haji..
    x jawab komen pun x pe..yg pnting saya leh komen kat sini..haha!

    ReplyDelete
  9. Bila nak balik Lavender Hts?


    Lain kali gunalah iPad - alat yg harus dimiliki oleh semua blogger tegar hahaha

    ReplyDelete
  10. waa..uncle. Mcm ni boleh catat sejarah sebagai 'Title saja tanpa entry'..hehe.

    Kami tak kisah :)

    ReplyDelete
  11. Salam Tuan Haji tak pe kita fahma nanti balik kita sambung :)
    Jom Singgah "Jalan-jalan Ke akuanakpahang "

    ReplyDelete
  12. baju kelawaq satu!!! yg lengan bese jek.. tanak lengan panjang.. leceh aa nnt nak basuh pinggan.. =D

    sempat ke ni??

    *ni bukan kirim*

    hehehhehe

    ReplyDelete
  13. Salam,

    Walau tiada kata, doa moga sejahtera...

    ReplyDelete
  14. Bercuti ke atau ada urusan kerja di sini...

    ReplyDelete
  15. ^__^

    terima kasih kerana sudi menyertai segmen pembaca bertuah di ardinihumaira.com. sempena dengan penutup tahun 2010 dni berbesar hati menyediakan hadiah untuk kesemua penyertaan sebelum 28 hb disember. sila emailkan nama, id & url blog dan alamat ke amni_shiro@yahoo.com secepat mungkin dengan subject emaIl "SPB 2010" bagi tujuan pengeposan hadiah. tahniah!


    may happiness be around you now and forever!

    ReplyDelete
  16. ayong pun sama...

    bukan kiriman jugakkk

    ReplyDelete
  17. POK LI
    KAKCIK
    IMANSHAH
    CEMOMOI
    SAHROMNASRUDIN
    MENTIBANG LAUT
    AZ
    FA*ATIP
    GADISBUNGA
    MAKDARA TERDIVA
    YUNUS BADAWI
    MISZ SEPHIA
    AKUNAKPAHANG
    KAKZAKIE
    ARDINIHUMAIRA

    TERIMA KASIH SEMUA ATAS KESUDIAN BERKUNJUNG DAN MEMBERI KOMEN.


    IMANSHAH

    HUJAN PAGI PETANG DAN MALAM.

    AMY

    ATAS URUSAN RASMI DAN SELIT SIKIT JALAN2.

    AYONG DAN KAKNGAH.

    ADA .. SAMA JER PATTERN UNTUK DUA ORANG.

    ReplyDelete
  18. arigato gozaimasu ayah!

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.