Wednesday, June 27, 2012

WW # 36: SAYA PUN (SIKIT-SIKIT) MINAT BOLA JUGA.

24 comments:

  1. Kenapalah macam tu gaya'nya' ek?

    ReplyDelete
  2. waaa.... tak dapat jumpa org, patung pun ok kan :-)

    ReplyDelete
  3. nampak macam real Beckham di sebelah pakngah tu ya?...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia 'kaku' dan 'terpaku' bila jumpa pakngah .. hehe

      Delete
  4. huhuhu. nampak Pak Ngah lagi gagah.

    #gurau je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nampak gagah .. tapi cepat mengah. hehe

      Delete
  5. Seram pulak tgk patung Beckham tu. Adehhh!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. uncle lebih menumpukan minat kepada memancing ikan ..

      Delete
  7. Replies
    1. tak apa uncle faham .. uncle guna komensen .. hehe

      Delete
  8. Saya langsung tak tahu hal-hal bola ni. Tapi kalau dah untuk rancangan orang pilih, tengok jugalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tengok bola sepenuhnya semasa Malaysia lawan Indonesia pada final sukan SEA yang lepas.

      Delete
  9. Replies
    1. uncle tak pasti .. dia yang tinggi atau uncle yang rendah. hehe

      Delete
  10. tingginya pemain bola2..huhu selalunya lelaki mmg suka bola

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.