Thursday, June 14, 2012

TAJUK BLOGLIST ORANG .. (SAMBUNGAN)

Sedikit masa yang lalu saya ada buat entri tentang tajuk-tajuk bloglist orang kat sini.  Sebenarnya saya berhajat nak buat semua bloglist yang saya terjumpa ada blog saya. Masalahnya, kalau buat semua nanti panjang sangat. Yang kedua, kerja ni kena cepat-cepat. Kalau lewat, nama blog kita tenggelam bila blog-blog baru muncul. Jadi saya buat berdikit-dikit bila kelapangan dan teringat.

Kali ini saya nak sambung lagi. Saya buat ini sebagai penghargaan kepada rakan blogger yang menyenaraikan blog saya dalam bloglist mereka dan keduanya saya seronok membaca tajuk-tajuk yang dibuat oleh mereka.

Lydia Miza memilih tajuk Putera dan tetiba saya rasa macam anak raja. 


  Mon Montana menyenaraikan blog saya sebagai Teman Mayanya.


My Blog List kepunyaan  Nieda tersenarai blog saya.

 Suzie letakkan blog saya dalam kategori Cool Bloggers .. selama ini saya ingatkan saya hot.


Lovely Friends - Sungguh lovely Dinas Aldi !



Saya termasuk RAKAN-RAKAN YANG HEBAT  blogger Bujal.



Blog saya baru dimasukkan oleh Munnafendy dalam BLOGLIST BARU = )


Saya suka kerana cikgu Aida Ali,  SUKA BACA blog saya.



Dengan nama  . GIDDYUP STD .  oleh Azieazah membuatkan saya rasa blog saya ada standard.


Ayuarjuna meletakan KOMENSEN menjadi sebahagian My Dosagenya.



Cukup sampai di sini dulu .. nanti kita sambung episod lain !

18 comments:

  1. Tak sabar tunggu episode baru...hehehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. episod akan datang, "Menamakan Senarai Follower" pulak .. tunggu !

      Delete
  2. Kakak tak buat lagi bloglist sampai kini...
    Kena tunggu kakak pencen agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lambatlah lagi kena tunggu nampaknya ..

      Delete
  3. tumpang baca ye anuar zain... (,")

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini blog pak tiri saudara anuar zain punya ..

      Delete
  4. Kenapa di kebanyakan senarai tu, nama blog kita macam berjalan seiringan je ya? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. saya baru perasan apa yang mak komen kan tu.

      Delete
    2. saya memang dah perasan dari awal .. ingatkan kakcik tak perasan macam gb. hehe

      Delete
  5. Uncle,

    Setiap orang ada kelebihan mereka dan perspektif tersendiri. Yg paling tak tahan, uncle ingat uncle cool tapi bloggers lain kata uncle hot...Untuk saya blog uncle cool tapi ada bara yang non stop heat up kat kaki tapi tidak mencederakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbalik tu .. saya ingatkan saya hot selama ini. hehe

      Delete
  6. MACAM2 DINAMAKAN YE SENARAI BLOGLIST TU..

    ReplyDelete
  7. uncle, bila nak ambil list kat blog saya pula =)

    ReplyDelete
  8. agak2 sy punyer manarik mata pak ngah x?

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.