Wednesday, June 13, 2012

WW # 34: TETIBA SAYA RASA MACAM ANUAR ZAIN.




.

18 comments:

  1. Wahaha.. Tuan semakin famous la! :D

    ReplyDelete
  2. aih. kalau anuar zain sume org nak dakap...! hahaha!

    ReplyDelete
  3. nak mintak autograph blh tak uncle?

    ReplyDelete
  4. SAYA NAK MINTA TANDA TANGAN BOLEH?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tandatangan boleh .. buah tangan tak ada ke ?

      Delete
  5. teruskan menulis dengan lebih gigih lagi

    ReplyDelete
  6. Kalau anuar zain famous dengan "sedetik lebih"..pakngah pulak fofular dengan "komensen"...nak kena mintak autograf lah lepas ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bawaklah autograf tu lebih sikit ye ..

      Delete
  7. Replies
    1. mana ada .. tapi uncle terimalah tuduhan itu. hehe

      Delete
  8. bukan anuar zain.. kena lebih popular lagi.. mcm aaron aziz kot.. (gurau2 pakngah.. jgn marah)(",)

    ReplyDelete
  9. alamak! saya ke yg membuatkan uncle jadi Anuar Zain...hehe...anyway, blog KomenSen mmg sgt2 menjadi tarikan buat saya. Tiap2 hari wajib baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang .. selalunya artis popular sahaja yang menjadi idola, rupanya blogger senja juga ada orang jadikan idola. hehe

      Delete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.