Thursday, June 21, 2012

AKHIRNYA GOOGLE TEWAS.

Dengan bantuan Google saya dapat mengesan buat masa ini unsur negatif ( - ) lebih banyak dari unsur positif ( + ) di dunia ini .  Results unsur negatif ada sebanyak  4,250,000,000 dan results unsur positif hanya sebanyak 1,050,000,000. Mungkin ada sesuatu yang boleh diambil iktibar di sini.


Sebanyak 4,250,000,000  results bila saya taip simbol -


 Cuma sebanyak 1,050,000,000 results bila saya taip  simbol +


Satu lagi, akhirnya Google tewas.  Kalau sebelum ini taiplah apa sahaja sampaikan tanda titik ( . )  akan ada hasil carian Google tapi bila saya masukkan   ÷  + -  x =   Google tewas. Simbol itu adalah tajuk entri saya yang ini.  Hahaha ..


24 comments:

  1. hahaha.uncle tak de keje nak buat yer?tapi tak sangka pulak uncle boleh terfikir nak buat mcm ni.hehe

    ReplyDelete
  2. hehe nangis gugel pasnie...:p

    ReplyDelete
  3. perkara begini pun boleh jadi satu entry


    cayalahhhhhhh

    ReplyDelete
  4. sian google...kalah dgn si geliga KomenSen kan :)

    ReplyDelete
  5. lor? pak ngah ajak pakcik google bergaduh ye?

    ReplyDelete
  6. Ciptaan manusia pasti ada kekurangannya. Tuan haji tak ada idea nak up date blog ke? hehehee...

    ReplyDelete
  7. uncle. mungkin kena jarakkan masa taip setiap simbol tu

    atau

    google pun tak terfikir ada tajuk entri sebegitu kat blog =P

    ReplyDelete
  8. ERM.. KALAU KITA FIKIR POSITIF MAKA POSITIFLAH IA, SEKIRANYA KITA FIKIR NEGATIF MAKA NEGATIFLAH IA.. HEHE, MACAM PAKAR MOTIVASI PULA..

    ReplyDelete
  9. Salam Tuan..
    pening robot Google
    di kerjakan..he he

    ReplyDelete
  10. Inilah nikmatnya menjadi orang pencen kan uncle, punya banyak masa lapang sampai boleh buli Google! ~haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaa nikmat berpencen kot :p

      Delete
  11. haha..kesian google kena buli..macam main game pulak tewas kan google..

    ReplyDelete
  12. Org pencen...hehehhe..

    Marhaban syaaban!!! :)

    ReplyDelete
  13. pakngah ni rajin buat research lah....

    ReplyDelete
  14. kesian google kena buli...hehehe. dah takde kerja ke tuan?

    ReplyDelete
  15. Heheheh google hanya mesin ciptaan manusia..


    Sertai sekrang contest di blog Mahamahu hadiah wang tunai dan barangan exclusive daripada Mahamahu..

    ReplyDelete
  16. terima kasih kepada anda semua yang sudi singgah dan meninggalkan komen.

    ReplyDelete
  17. hahahaha...kami ketawa besar, dah pencen tuan pengarah buli google.

    ReplyDelete
  18. hari ini saya dalam entri terbaru saya akan saya jawab segala komen yang diberikan.

    ReplyDelete
  19. Lol. Ini ke sebab google tewas. Padanlah. haha..

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.