Thursday, February 16, 2012

WORDLESS WEDNESDAY 22 - DISNEYLAND, LOS ANGELES (1984)

















22 comments:

  1. memang nostalgik .. mungkinkah akan berulang kembali ?

    ReplyDelete
  2. tgk kaler gmbrpun rasa nostalgia..handsome masa muda2 presis abah nurul.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. hanya jauhari yang mengenal manikam.

      Delete
  3. Saya tiada kenangan indah sebegitu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masing2 tentu ada kenangan indah sendiri.

      Delete
  4. Pakcik,

    Tadi saya klik blog Pakcik yang tajuknya - CUCI KERETA. Sekali keluar Disneyland. Tak apalah. Cuci matalah saya. Hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang uncle tertukar antara entri untuk fb dengan blog.

      Delete
  5. salam,

    wah orang rumah cantik betui
    putih mcm mat saleh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali.

      nak buat macamana .. dah nasib saya.

      Delete
  6. saya suka gambar yang akhir!! nasib lah hari ni wordless wednesday. hihi tak perlu saya merapu dan termenggunakan bahasa yang tak betul.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen pun sepatutnya menggunakan BM yang betul hari ini.

      Delete
  7. wow.. kenangan terindah. Gambar pun klasik.. mahal ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mahal kalau nak pergi sekali lagi. hehe

      Delete
  8. saya belum ada lagi masa ni. mak ayah saya pun belum kahwin lagi. sekarang umur saya 26. cuba teka saya anak keberapa?

    haha komen tiba-tiba tak ada kena mengena dengan gambar

    ReplyDelete
  9. betullll, 100 markah untuk uncle! sori tak pandai nak reply kat tempat sepatutnya kena reply =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangka tekaan uncle betul.

      tak kisahlah jawap kat mana .. lagi pun format komen ini kadang2 mengong sikit.

      Delete
  10. Bilalah kita nak menjejakkan kaki ke sana...ermm

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Hong Kong dan Jepun pun ada .. tapi saya belum pernah sampai lagi.

      Delete
  11. Bilalah kita nak menjejakkan kaki ke sana.

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya .. panggil je Pak Ngah.