Saturday, February 4, 2012

SAYA SUKA FORMAT KOMEN BARU INI. BOLEH JAWAB-MENJAWAB.

  1. Kalau pencuri bersara dari kerjayanya, nak panggil apa agaknya? :D
    ReplyDelete

    Replies

    1. kalau dia dah bersara .. kita panggil mantan pencuri.

      kalau dia sedang mencuri .. kita panggil polis.
      Delete
    2. Nice one! :D Terbaiklah jawapan tu, Tuan. Saya suka :D hehe..
      Delete
    3. boleh jual skrip tu kepada peserta raja lawak tak ?
      Delete


      .

31 comments:

  1. saya pun suka format komen baru ni..tp sy kerap tk sempat nk jawab...

    sy pun suka jawapan en AL tu..td tk terfikir pun jwapan tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tengah seronok menjawab .. macam budak2 dapat toys baru !

      Delete
  2. menarik format nie...senang berbalas komen nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan juga menjimatkan masa kerana tak perlu lagi menaip nama orang yang mengomen ketika membalasnya..

      Delete
  3. Mudah kan? Tapi saya masih juga tak sempat nak jawab semua komen. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mudah .. ini semua adalah berkat ajaran kakcik jua .. terima kasih.

      Delete
  4. Isshh.. Malunya. Besar betul gambar tu Tuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu gambar saiz kecil .. kalau original size lagilah besar.

      Delete
    2. saya nak like tapi tadak butang like!

      Delete
    3. Format komen macam ni memang lebih baik. Lebih mesra :D

      Delete
  5. Saya pon suka sebab kadang-kadang jawab sekali tak cukup jelas. jawab banyak kali baru terangg kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. maka dengan itu awak adalah dibenarkan untuk menjawab berapa kali awak suka sehingga awak rasa terang.

      Delete
  6. Saya tak reti nak tukar. Cuma, saya terpaksa refresh 3 kali, baru ruangan komen ini muncul.. Jemu dah orang baca saya dok sebut benda yang sama 4,5 kali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa ini itulah sahaja caranya .. apa-apa pun saya lebih suka format yang ini kerana lebih senang nak dirujuk oleh pengomen.

      Delete
  7. oo mcm format komen di youtube...cuma kurang satu je..gambar isyarat thumbs dan thumbs down. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 blogspot baca komen kakluna ini.

      Delete
  8. salam...tuan,

    memang mudah ada komen mcm tu....
    mcm mana nak wat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je .. ambil 'embedded below post' pada pilihan tetapan komen.

      Delete
  9. huhu, L pun suka, tapi tak tahu nk buat cmna...

    jom baca sebentar jep..
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau suka .. awak ambil 'embedded below post' pada pilihan tetapan komen.

      Delete
  10. Bos sy da try :) tq
    Da lama x godek2 setting tu hehe

    ReplyDelete
  11. baguslah .. mudah je. saya pun kakcik yg ajarkan.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dapat ilmu, nak try jugak format ni :)

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.