Wednesday, March 7, 2012

WW 26: NAMPAK TAK ?

.

16 comments:

  1. Apa yang nampak Pakcik? Saya teka ya. 1. Lokasi yang sama 2. Chalet yang sama 3. Background yang sama. Kelainannya Lisa Surihani Honeymoon, Pakcik bertugas. Agaknyalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tanya Lisa nampak tak .. hehe

      Delete
    2. Oooo...Ingatkan nampak apa. Makna pelbagai tu. Pandai pakcik buat lawak.
      Pakcik JUSA dulukan? A,B & C? Tahniah...tadi saya baca blog YB. Wife pakcik memang cantik, rasanya Mak Ngah lagi cantik dari Lydiawati.

      Delete
    3. ramai orang puji isteri saya. apa nak buat, dah nasib saya.

      tak sesia saya letak blog YB kat side bar tu, ada juga orang baca rupanya. t.kasih

      Delete
    4. Pakcik katalah Alhamdulillah...Kat sini ramai pembaca tegar blog pakcik esp masa lunch. Consultants/researchers macam kami ni belajar buat blog & baca blog pakcik dapat jugak refresh kepala kami. Pagi tadi dah berat, senget...baca blog pakcik tegak balik. Kami seorang satu bilik tu yang senang senget tu...

      Delete
    5. saya gembira mendengara perkhabaran ini. teruskan membaca.
      suruhlah kawan2 awak tu komen atau beri m/balas.

      Delete
  2. uncle tak ambik gambo yusri? kesian dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar yusry bagi orang lain ambillah pulak ..

      Delete
  3. WAH.... LISA DGN PAK NGAH LAH ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. shhhh .. jangan tulis kuat2, nanti makngahnya dengar.

      Delete
  4. WAH.. CAMNE BOLEH JUMPA LISA KAT OVERSEA.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. negeri sama .. tapi tarikh tak sama.

      Delete
  5. uncle, bila pulak ikut lisa ngan yusry honeymoon ni?hihi

    ReplyDelete
  6. uncle tak tahu bila mereka pergi tapi mereka sekarang memang berhanimoon di sana.

    ReplyDelete
  7. bestlah uncle dapat g sana jumpa lak lisa..oo uncle dah update status ek.oklah2=)

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.