Wednesday, March 28, 2012

WW 30: MACAM SCHA TAHU JE SAYA MENGUMPAT DIA SEMALAM.





25 comments:

  1. ha..ha.. tiba2 je muncul... dia tahu la tu tuan haji...........

    ReplyDelete
  2. Pak Ngah...adeiii sakit perut saya gelak baca tajuk entri ni... lucu bangat. Agak-agaknya betul ler tu kot, dia dapat rasa ada yg umpat tu.. agaknya dia tergigit lidah sendiri kot..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. scha skodeng pakcik! keh keh~

    ReplyDelete
  4. saya pun terkejut dia pun muncul dalam blog saya...tapi saya tak mengumpat dia pun..hahaha

    ReplyDelete
  5. hihi..kan dah keluar dah scha tu :D

    ReplyDelete
  6. dia ada sixth sense tu uncle.....heheh~

    ReplyDelete
  7. takpe... Scha tak marah uncle, heee~
    nampak tu dia senyummmm je kat uncle kan, heeee~

    ReplyDelete
  8. Hmm. Saya mengesyaki ada "marketing ploy"! Tapi entahlah mungkin kebetulan..

    ReplyDelete
  9. Salam Pak Ngah,


    Ehhhh...kenapa tajuk Pak Ngah guna 'Mengumpat' tak rela bersekongkol..hihihihi
    guna lah perkataan 'perbincangan' lebih selesa rasa tanpa dosa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali.

      ada mengumpat yang dibolehkan .. begitu juga dengan berbohong, tapi saya tak cadang nak bincang di sini .. mungkin lain kali saya buat entri khas mengenai keharusan mengumpat dan berbohong.

      Delete
    2. Salam,

      Macam kata dialog PRamle 'Tipu Sunat' ker?
      Ilmu saya belum ada lagi tentang ini, boleh Pak Ngah citer sikit dlm masa terdekat. Bukan nak gunakan ilmu ni tapi untuk pengetahuan saja.
      Thank You in advance for sharing.

      Delete
  10. dia dtg jenguk pak ngah yer ;)

    ReplyDelete
  11. itu lah, semalam asyik kuar muka dia je..skodeng2..haha

    ReplyDelete
  12. blog yg menarik macam blog pakngah ni, tak mustahil kalau artis2 pun turut melawat.. (",)

    agaknya, kalau google awal ashaari melamar sccha al yahya, mau jugak blog pakngah kat tempat pertama.. (",)

    ReplyDelete
  13. memang benar kata awak .. saya google kejap tadi memang entri tersebut berada di tempat pertama. mungkin sebab ejaan sccha tu ada dua 'c' kot !

    ReplyDelete
  14. DIA MARAH TU... DIA HANTAR SPY TINJAU.. HEHE

    ReplyDelete
  15. hehehehhehe.. ayu pun terkejut scha pasang spy

    ReplyDelete
  16. Ada org beritahu dia tentang n3 abg semalam tu kot .... hehehe

    ReplyDelete
  17. hehehe ... sebenarnya semua blog yang ada pasang nuffnang dilawati oleh Scha .. mungkin ada benarnya komen En. Anif itu tentang 'marketing ploy' atau pun kebijaksanaan pengiklan mengambil kesempatan.

    ReplyDelete
  18. nasib baik awal pun xdatang sekali..hehe

    ReplyDelete

Kalau tak tahu macamana nak panggil saya, panggil je Pak Ngah. Semua komen yg berbentuk pertanyaan lambat laun akan cuba saya jawab. Terima kasih. Sila datang lagi.